mandag 25. april 2011

Tidenes Vakreste Hage (del 2)

Santos Senior sår sine skatter (Rododendroer )som skal springe seg store. Oi, ordspill med S.

Tidenes Vakreste Hage (del 1)

  
Det er da blitt vår, så jeg tok endelig båten ut til Nesodden for å besøke famlien Santos, og for å se på den nydelige hagen. Bildene snakker alltid best for seg selv, men et lite eventyr i floran vil jeg påstå at det var- om man skal si det litt svulstig. Og det skal man i denne sammenhengen. Det var alt fra Magnolia til verdens fineste lille blomster; blåveiser, eldgamle bonsaier og stort sett alt annet man måtte ønske å stikke nesi si i. Du verden.

fredag 22. april 2011

Tusletur til ei lita stuge

Langt inn i ingenmansland i Høvågskogen ligger det ei lita rødmalt hytte. Her skal jeg tilbringe mer tid i nærmeste framtid. Da har sikkert syrinbuskene blomstret og det er enda mer digg. Om mulig. På primusen skal det kokes mer av verdens beste kaffe. Brennsvart skal den være og nytes med lyng under rumpa. Slikt smaker bedre enn all slags fancypants mocchafrappachinos.

F a m i l i e k o s

mandag 18. april 2011

Ettermiddagsvandring på Myren gård

Ei stribe på Markens

Påsketrasking i Kristinasand endte med en velfortjent kaffe på Frøken Larsen. En finfin cafe, med ubertøft interiør. Isabel peker ut putene mine her faktisk. Skal prøve å finne ut hvor de har sin opprinnelse før ferien er over. Med topp påskevær koser vi oss gløgg med bypåske på Sørlandet.
Related Posts with Thumbnails