onsdag 28. april 2010

Retro er fint, retro er toppen

















Sigarettholderen fra Grethe Prytzl kjøpte jeg på Birkelunden for en sliten 50-lapp. Er den ikke kul? Røyker man med stil kan det vel ikke være så ille.. eller..? Den gjør seg fint på sjenken iallefall, noe som minner meg på at jeg virkelig må få solgt den trauste saken snart. Merker jeg blir smådeprimert bare ved å se på den. Ønsket er selvsagt et fantastisk glassskap, som er både dypt, chict og solid - ja jeg vet akkurat hvordan det skal se ut. Men så var det med å finne et slikt da.. til en pris den lille pengepungen min tåler. -også var det dette med plass..

På lørdag skal jeg på marked og se etter fjonge retro stoffer for nå skal symaskina frem. Har noen små prosjekter på gang.

mandag 26. april 2010

De gamle tingene er eldst





Var en liten svipp på loppis søndag ettermiddag, og plukket med meg denne fine vårduken. Syntes den gjorde seg godt i det lille kjøkkenhjørnet. Kjøkkenet er det hyggeligste rommet i huset syntes jeg, derfor liker jeg spesielt å ha pynt og fjas fremme, selv om jeg har fått beskjed om at hovedideen bør være at det skal være funksjonelt;) Jaja. Hvorfor er mange jenter så glad i å putte ting som allerede har en ting oppi andre ting?

Søndagsloppis er dog det hyggeligste for da kjennes det som alle de verste galningene og samlerene har gitt seg. Skal jo være tid til litt kaffekos i vårsola også, ja så gammal er jeg blitt. Kom til slutt hjem med noen fine duker, et lite teakbord som skal fikses opp -og som jeg ser for meg kan bli et coolt coctail/vinbord etterhvert (bilde kommer nok), men det beste øyeblikket var likevel da en hyggelig dame startet å pakke ut en bortgjemt eske. Der lå det nemlig et digert orange emaljefat, og det skulle jeg få for bare en liten slant. Da smilte mor.

søndag 25. april 2010

tant og fjas










I helgen ble det bla tid for litt lørdagsgodt på Mono med verdens skjønneste tantebarn(som vet å sjarmere barfolket. På løkka fant vi vårsola, og litt vin i glasset etterhvert. Lande ser ut som et sommerbarn av 60tallet!

mandag 19. april 2010

Prosjekt: Kiste.



I løpet av kort tid håper jeg å forandre denne litt trauste kista som jeg kjøpte på vestkanttorget. Målet er at den skal bli litt pænere så den kan brukes til noe funksjonelt som til eksempel oppbevaring av DVD, sko, sengetøy eller håndklær. Ikke helt bestemt meg enda med andre ord. Men nå gjelder det å ikke ta helt av, så det blir tivoli:). Oppfølgingsbilder kjem.

onsdag 14. april 2010

tirsdag 13. april 2010

på pappas loft





Gikk gjennom noen kasser på loftet da jeg var hjemme i påska. Fant utrolig mange minner, og ikke minst skatter blandt alt rotet. Massevis av tøffe barneklær fra det glade 70tall, og fine sengesett. Har ikke fått fotografert alt enda, men her er et lite knippe av hva jeg rotet frem. Flere bilder kommer etterhvert. Skia tilhørte lillebroren min, og nøkkelhengeren ble med inn til oslo og satt rett opp på veggen! Syntes det var max artig med de gamle burdags- brusholderene. Husker de satt som et skudd på ringenes rødbrusa;)

lørdag 10. april 2010

Er det for sent for husmorskolen?






Må lære meg å hekle, brodere og strikke en av disse dagene.. Enn så lenge får jeg pusle på symaskina.

campingkrakker




















Fant disse kjekke campingkrakkene som kan brukes til fest(f.eks når det kommer en ekstra gjest), eller plasseres på din franske balkong når sola titter frem etter en lang vinter. Og idag var det jammen sol i været! Derfor har mor vaska vinduer. Og til uka satser jeg på at det blir litt mer beplantning (selv om det selvsagt er altfor tidlig;).

torsdag 8. april 2010

Verdens Vakreste Carrousel


















Det aller- aller beste øyeblikket i hele ferien må ha vært da vi helt tilfeldig snublet over denne snertne lille saken. For en lykke! Finerer karusell skal du nok lete lenge etter. Eieren kom plutselig forbi og begynte å skru litt, så siden Dag er en kløpper i spansk, fikk vi muligheten til å spørre og grave litt om vidunderet. Karusellen var ca 60 år gammel, og forsatt i bruk. Rart syntes vi, både at den stod der den gjorde, i et nedslitt arbeiderstrøk utenfor byen, og at den fortsatt var åpen for publikum. Setene i noen av bilene var så små at det kun ville være plass til små spedbarnsrumper. Det var også litt rart, men samma det. Er den ikke fin?

tirsdag 6. april 2010

(noen) flere feriefristelser




















Jeg kjører på med å legge ut flere bilder fra den deilige lille visitten vår. Skulle ønske jeg kunne sykle avsted på den sykkelen, stoppe, sitte og drikke den kaffen, spise meg flau på tapas på den restauranten, slikke i meg den isen, se på den gutten drikke appelsinjuicen sin, og ja, gjøre alt det der en liten gang til! Ferie er jammen noe litt anna enn hverdag..

torsdag 1. april 2010

delikate barcelona






















Nettopp kommet hjem fra det dEilige Barcelona. Byen med det fine, flotte lyset som jo er en hobbyfotograf sin våte drøm. Mitt første knippe blinkskudd jeg tenkte vise består av naturlige, duse pasteller som sikkert helt tilfeldig har rotet seg sammen. Jammen meg Fint!
Related Posts with Thumbnails